ΕΤΑΙΡΊΑ ΟΜΆΔΑΣ HUATEC

Επαγγελματικός μη καταστρεπτικός εξοπλισμός δοκιμής

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

HUATEC GROUP CORPORATION

καλής ποιότητας Υπερήχων Ανιχνευτής Ελάττωμα για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Υπερήχων Ανιχνευτής Ελάττωμα για τις πωλήσεις
ευρύ φάσμα ΜΚΔ προϊόντα, να έχουμε όλοι στην ομάδα huatec. Εμείς προτιμούμε να αγοράσει από αυτούς. Η Ρωσία Rudolf Shteinman

—— Rudolf Shteinman

Συμπαθώ την υπηρεσία, πολύ γρήγορη απάντηση, επαγγελματική εργασία. Aret Τουρκία

—— Aret Kaya

huatec σκληρότητα tester, πολύ καλής ποιότητας, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με το πρόγραμμα δοκιμής των φορητών σκληρότητα RHL-50. Kumaren Govender Sotuth Αφρική

—— Kumaren Govender

Είμαι Online Chat Now

HUATEC GROUP CORPORATION

1 2 3
HUATEC  GROUP  CORPORATION HUATEC  GROUP  CORPORATION HUATEC  GROUP  CORPORATION
Μας εργοστασίου Παράγουν τμήμα Παράγουν τμήμα

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : HUATEC
Αριθμός Υπαλλήλων : 35~50
Ετήσιες πωλήσεις : 500000-1000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2007
Εξαγωγή pc : 70% - 80%
Certificate: ISO9001 CE GOST

Η ομάδα HUATEC είναι αξιόπιστοι κατασκευαστής και προμηθευτής της δοκιμής των οργάνων στο Πεκίνο Κίνα. Η ομάδα HUATEC συνδυάζει όλα το R/D και το πλεονέκτημα παραγωγής από μόνο του των υποκαταστημάτων, εκμεταλλεύεται τα έτη της εμπορικός και η εμπειρία πωλήσεων στην παγκόσμια αγορά, συμβάλλει στην προσφορά των περισσότερων καταρτισμένων ανταγωνιστικών προϊόντων και υπηρεσίας στις διεθνείς αγορές. 

 

Τα προϊόντα ομάδας HUATEC αποτελούνται από όλα τα είδη εξοπλισμών δοκιμής μετάλλων και αμέταλλων, όπως ο φορητός ελεγκτής σκληρότητας, ο ελεγκτής σκληρότητας μικροϋπολογιστών, durometer ακτών, ο ελεγκτής σκληρότητας vickers, Rockwell ο ελεγκτής σκληρότητας, ο ελεγκτής σκληρότητας Brinell, ο φορητός ανιχνευτής ρωγμών ακτίνας X, ο κινητός ανιχνευτής ρωγμών ακτίνας X, το σε πραγματικό χρόνο σύστημα ρωγμών εικόνας ακτίνας X, ο ανιχνευτής διακοπών, ο ψηφιακός φορητός μετρητής ηλεκτρικής αγωγιμότητας ρευμάτων στροβίλου, ο ψηφιακός υπερηχητικός ανιχνευτής ρωγμών, που ντύνουν/μετρητής πάχους ζωγραφικής, υπερηχητικός μετρητής πάχους, ελεγκτής δόνησης, ελεγκτής τραχύτητας επιφάνειας, προβολέας σχεδιαγράμματος, κ.λπ., και τα όλα εξαρτήματά τους όπως ο υπερηχητικός μετατροπέας, ο φραγμός δοκιμής, IQI, η οθόνη μολύβδου, densimeter, ο θεατής κ.λπ. ταινιών.

 

Οι υπάλληλοι ομάδας HUATEC περιλαμβάνουν ένα ιδιαίτερα εκπαιδευμένο προσωπικό των μηχανικών για τις πωλήσεις και της υπηρεσίας, οι οποίοι είναι δεσμευμένοι να προσφέρουν τα ικανοποιητικά προϊόντα και τη γρήγορη υπηρεσία σε όλο το σπίτι και στο εξωτερικό τους πελάτες.

 

HUATEC ομαδοποιεί, βασισμένος στην περισσότερη προηγμένη τεχνολογία στην Κίνα, είναι διάσημη βιομηχανική ομάδα της Κίνας, εστίαση στην ανάπτυξη & την έρευνα και την παραγωγή ακρίβειας του διάφορου εξοπλισμού δοκιμής. Η ομάδα εντοπίζει δύο εργοστάσια και δύο εργοστάσια αδελφών στην περιοχή του Πεκίνου, Liaoning, Shandong και Guangzhou. Όλα τα προϊόντα παράγονται μετά από τους κανονισμούς ISO9001 και τα προϊόντα έχουν εξαχθεί σοι περισσότερες από τις παγκόσμιες αγορές στα περασμένα έτη.

 

Η υπόσχεσή μας: Αξιόπιστη ποιότητα, ανταγωνιστική τιμή, γρήγορη παράδοση, ικανοποιητική υπηρεσία.

Στοιχεία επικοινωνίας
HUATEC GROUP CORPORATION

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Davis Chen

Τηλ.:: 86-10-82921131

Φαξ: 86-10-51654926

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)